Kozmetika

IsaDora

IsaDora je make up brand stvoren prije 30 godina u Švedskoj koja je postala jedno od najvećih imena u kozmetičkoj industriji zahvaljujući visokoj kvaliteti dostupnoj po pristupačnim cijenama. Od prvog dana svi su proizvodi klinički testirani u skladu s nekim od najviših standarada u industriji, čineći ih sigurnim i za najosjetljivije itpove kože. IsaDora je brand koji prati trendove i postavlja nove, stoga su svi proizvodi gluten free, veganski i nisu testirani na životinjama.

Smatramo da bi šminka trebala biti zabavna, nikad komplicirana i uvijek osobni izbor koji izvuče više iz vas“.

Naša temeljna pretpostavka je da se treba istaknuti prirodna ljepota te također potaknuti isticanje i one unutarnje, jer kao brand vjerujemo da svaka osoba ima nešto jedinstveno.

Boje su vrlo postojane zahvaljujući korištenju čistog pigmenta i sve su 100% prirodne. Svi su naši proizvodi vrlo jednostavni za korištenje i nanošenje što omogućava svakoj osobi vrhunski, glamurozni rezultat neovisno o stupnju znanja šminkanja. IsaDora je kvalitetan brand kojemu se vjeruje, pogodna za sve tipove kože, to je kozmetika bez mirisa, uključuje samo čiste i kvalitetne sirovine, svi su sastojci pažljivo odabrani i svaki od njih je apsolutno siguran za ljude.

Glavne prednosti našeg branda:

  • visoka kvaliteta
  • nema štetnih sastojaka
  • veliki raspon boja, svatko ima mogućnost odabrati nijansu
  • ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore