Prehrana

Cipiripi

Cipiripi je brand omiljen među svim generacijama. Savršena kombinacija čokolade, mlijeka i lješnjaka idealna je za svako doba dana. Otkrijte novu deliciju za vas i vašu djecu, otkrijte Cipiripi.

Kavabon

Bombon s kavom dizajniran još davne 1975. godine.

Helf

U stvaranju Helf bombona koriste se isključivo prirodne arome i bilje s jednog od najljepših jadranskih otoka, Brača. Tradicija proizvoda  je s preko 50 godina prisutnosti na tržištu. Jednostavno i prepoznatljivo pakiranje lako će privući pažnju svakog potencijalnog kupca. Uživajte u ukusu i osvježite svoj dah s Helf bombonima.

Rolly pop

Rolly pop lizalica koja sadrži malo šećera i malo sirupa, prošarana različitim bojama,  oblikovana i fino umotana u šarene omotnice. Više godina prisutna na tržištu,  lizalica je bez koje ne možete zamisliti djetinjstvo. Opustite se uz našu malu, slatku kuglu na štapiću.

Lunero

Lunero je keks sa bogatim punjenjem. Idealan za posluživanje, a posebno se dobro slaže sa mlijekom. Dolazi i u varijanti s okusima vanilije i kakaa. Punjenje i hrskavi keks napravljeni su od najfinijih sastojaka.

Soneti

Potpuno preliveni kakaom, pravo su zadovoljstvo za ljubitelje čajnih kolutića. Prhko tijesto i čokolada je neodoljiva kombinacija za svakoga. Kolutići se tradicionalno poslužuju s kavom ili čajem.

Nelly

Nelly predstavlja tvornicu čokolade osnovanu 2007. godine. Brend se bavi proizvodnjom i prodajom čokolade te drugih konditorski proizvoda. Osnovna karakteristika Nelly proizvodnje je kontinuiran rad i predanost usavršavanju i modernizaciji ponude.

Zahvaljujući vrhunskoj premium kvaliteti čokolade, konkurentnoj cijeni te modernom izgledu ambalaže, tvornica Nellly danas prodaje svoje proizvode na tržištima preko 15 europskih i svjetskih zemalja kao što su: Španjolska, Švedska, Rusija, Rumunjska, Bjelorusija, Azerbejdžan, Sjedinjene Američke Države, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija,...

Najpoznatiji proizvodi Nelly tvornice svakako su njihove čokolade koje osvajaju svakog ljubitelja čokolade, a pogotovo su namijenjene djeci. Čokolade bogate mlijekom i kalcijem neizostavi su dio dječje svakodnevice. U ponudi se nalaze čokoladice s dodatkom hrskavog keksa, kao i čokoladice punjene mlijekom za što veći užitak.

Uz to, Nelly nudi bogat opus čokolada punjenih keksom, kremom ili pak vaflima. Najpoznatija čokolada svakako je ona punjena tamnim hrskavim keksom, zatim, mousse kremom i naposlijetku neizostavni petite koji se savršeno stapa sa okusom čokolade.

Medela

Proizvod po kojem je Medela poznata više od 40 godina, koji se ističe prvenstveno svojom kvalitetom te iznimnim hranjivim sadržajem i zdravim sastojcima su: štrudle tj., mekani biskvit s voćnim punjenjem. Pored savijača, značajan je proizvođač i proizvoda od vafla i čajnih keksa. Svi proizvodi izrađeni su od pažljivo odabranih sirovina, prema desetljećima starom receptu i tehnologiji koja se prenosi iz generacije u generaciju. Medela već dugi niz godina posluje u skladu sa svjetskim priznanjima o standardu kvalitete i sigurnosti. Medela time teži da se i dalje razvija kao pozitivan trend i postiže vrhunske rezultate vodeći se krajnjim ciljem - kvalitetan i zdravstveno siguran proizvod.

Medela s vremenom postaje jedan od vodećih proizvođača slastica u regiji. Nakon uspjeha u proizvodnji štrudli, tvrtka započinje proizvodnju vafel peciva, integralnog keksa kao i čajnih peciva.