Konditorski proizvodi

Milka čokolada vjerojatno je jedna od najpoznatijih čokolada na svijetu! Ne postoji netko tko ju nije probao ili čak odrasao s njom. Njezina bogata mliječna tekstura i raskošna čokolada osvojiti će i najzahtjevnije nepce. Kravlje mlijeko dolazi sa brežuljaka zelene Švicarske i svojim okusom osvaja srca svakog tko ju proba. Milka čokolada poznata je po ljubičastoj kravi i postala je njezin zaštitni znak koji mogu prepoznati svi uzrasti diljem svijeta. Na kraju dana Milka je upravo to, savršen spoj bogatstva okusa!

Nutella je ime branda, slatkog kremastog namaza od lješnjaka koji proizvodi talijanska tvrtka Ferrero. Prema oznaci s ambalaže, glavni sastojci Nutelle su šećer, različita biljna ulja te lješnjaci i kakao. Nutella je slatki namaz koji se može koristiti na više načina. Tradicionalni talijanski način je mazanje Nutelle na krišku kruha (tal. "pane e Nutella" - kruh i Nutella) iako se to može napraviti i s raznim pecivima, keksima i slično. Često se koristi kao sastojak koji daje okus i aromu raznim pečenim kolačićima. U mnogim francuskim gradovima česta su pojava razna peciva punjena Nutellom, često posluživana uz narezano voće kao što su banane i jagode. Njezin okus postao je sinonim za svježa jutra, mirisne kolače i puno dobre zabave uz najfinije slastice!

Pringles je najpoznatiji čips američkog tržišta i svoje mjesto pronalazi diljem svijeta. Procter & Gamble je odabrao ime Pringles iz telefonskog imenika Cincinnatija, inspirirao ih je Pringle Drive u Finneytown, Ohio, zbog ugodnog izgovora te riječi. Savršeno hrskav, a opet lagan za konzumaciju, Pringles je s razlogom toliko popularan.