Kućne potrepštine

Ariel omogućava vrhunsko uklanjanje mrlja u prvom pranju. Premda je nemilosrdan prema mrljama, Ariel je vrlo nježan prema odjeći. Za razliku od praškastog deterdženta, tekući Ariel djeluje izravno na rublje koje perete. Uklanja mrlje koje uzrokuju neugodne mirise poput onih od znoja i tjelesnih mirisa, te daje briljantno čist izgled i svjež miris vašoj odjeći.

Značajke i prednosti proizvoda:

  • Izvrsno uklanjanje mrlja već u prvom pranju
  • Uklanja mrlje koje uzrokuju neugodne mirise poput onih od znoja i tjelesnih mirisa
  • Omogućuje da vaša odjeća odiše iznimnom svježinom i čistoćom
  • Blistava čistoća bijelog i šarenog rublja, čak i pri pranju u hladnoj vodi
  • Smanjuje mogućnost zadržavanja prljavštine i mrlja


Vileda

 Vileda zna što trebaju profesionalni korisnici u različitim okruženjima i nudi rješenje koje pomaže u bržem, učinkovitijem čišćenju i nižim troškovima. Specifični za kontrolirana okruženja, Vileda Professional nudi namjenski asortiman proizvoda koji su razvijeni u skladu sa svim postojećim standardima i propisima.

Lenor

Lenor je brand ostao dosljedan i posvećen pružanju najbolje moguće mekoće i svježine odjeći. Kroz 20. stoljeće, marka je uspješno proširila svoje područje, donoseći najbolje od odjeće i tkanine, kako bi oduševila potrošače širom svijeta. Danas nastavlja svojim inovacijama unaprijeđivati svoj tržišni segment kao jedan od lidera na tržištu.